Verzending

We verzenden onze gereviseerde motoren veelal binnen 24 uur nadat de opdracht geplaatst is. Wij adviseren toch om vooraf even contact op te nemen om de actuele voorraad te checken. Zo voorkomen we teleurstellingen.

We werken op basis van een ruil-principe. Dat wil zeggen wanneer u de motor bij Revisie Motor Benelux besteld leveren wij de gereviseerde motor op het door u opgegeven adres. U heeft 7 dagen de tijd om de gereviseerde motor in te bouwen waarna de oude motor retour dient te komen naar onze vestiging te Eindhoven. De oude motor mag geen gaten of beschadigingen hebben aan de buitenzijde omdat revisie hierdoor niet meer mogelijk is.

Wanneer de oude motor is uitgebouwd dient u ons te informeren waarna wij de pick up zullen organiseren. Nadat de oude motor is gesinspecteerd ontvang  spoedig het statiegeld retour op uw rekening.

Verzendkosten:

Voor alle bestellingen die verstuurd worden zullen apart de verzendkosten in rekening gebracht worden. Zie hieronder de tabel met de verzendkosten. De prijs die getoond worden zijn voor het brengen van de gereviseerde motor en het ophalen van de oude motor van uw locatie naar onze vestiging te Eindhoven.

Nederland: € 80,00 excl. BTW

Belgie: € 80,00 excl. BTW

Duitsland: € 120,00 excl. BTW

Rest van Europa: on request/op aanvraag

Afhalen:

Uiteraard kunt u de bestelling ook afhalen op onze vestiging te Eindhoven. Dit is mogelijk op werkdagen. Plaats altijd eerst de bestelling online.

WhatsApp chat