(Inbouw) Garantie

Vanaf 14/04/2020 alle onze producten gekocht na deze datum komen met een inbouw garantie (Binnen Nederland en België). Wat betekent dat voor u als een klant? 

In het geval als het aangekochte door u product kapotgaan tijdens de garantieperiode, zullen wij de kosten van de noodzakelijk uit/inbouwen vergoeden of eventueel de motor zelf inspecteren en repareren. Houd echter rekening met de voorwaarden en onze werkwijze, lees hier over het garantie proces. 

Als u gevoelt hebt dat de auto loopt niet zoals eerder, overleg dit dan eerst met uw garagist. Er zijn veel mogelijkheden van het defect. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: 

  • Sensor Defect 
  • Defecte turbo 
  • Verstuivers/Injectoren probleem 
  • Etc.

Mocht uit de onderzoeken blijken dat de motor inderdaad beschadigd is, neem dan a.u.b. contact met ons op.Vul het garantieformulier a.u.b. volledig in en stuur via email: info@revisiemotorbenelux.nl. Hiermee zijn wij in staat uw aanvraag zorgvuldig te beoordelen en snel af te handelen. Zonder volledig ingevuld formulier nemen wij uw aanvraag niet in behandeling

Wat is het volgende? 

Het probleem is bekend en de motor moet uitgebouwd worden: 

  • De motor moet uitgebouwd worden (de oliekoeler blijft op de motor, die kunt u niet demonteren) en aan onze filiaal in Eindhoven verzonden, Wij bieden een vergoeding voor het noodzakelijke uit- en verder -inbouwen van tot 50€ per uur exclusief btw, materialen kosten zijn op eigen risico van de klant. 

In alle gevallen dient de koper ons te informeren en in de gelegenheid te stellen een passende oplossing aan te bieden.

Als de motor hoeft niet te uitgebouwd worden (bijvoorbeeld keerring lekkage), of uw garagist kan het probleem niet identificeren  

  • In het geval als u ervaar het probleem met de aangekochte product, zullen wij dat gratis voor u herstellen. De enige vereist is dat de auto moet door u gebracht worden aan onze filiaal in Eindhoven. 

Inspectie en Compensatie  

De compensatie is betaald na de motor inspectie en die kan tot 2 weken duren, het proces van de motor inspectie is goed op de foto’s vastgelegd, verder de werkende motor krijgt u binnen maximaal 2 weken terug. 

Gebruikersfouten:

Op de basis van onze ervaring, rond 90% van de autostoringen zijn niet veroorzaakt door de motor, maar door een van de aanbouwdeel. Daardoor, in het geval als uit onze onderzoek blijkt dat de motor in orde is en het probleem zit bij de andere deel, moeten wij voor onze tijd het uurtarief van 50€ excl. btw rekenen.

Mocht uit onderzoek blijken dat de motor is beschadigd door het misbruik, bijvoorbeeld lekkende injectoren of montagefout. Dan kunnen wij de garantie niet honoreren, en de eventueel compensatie is niet betaald. Wij zullen dan contact met u opnemen om de beste oplossingen te bespreken. 

Niet-tracebaar defect

Indien het defect kunnen wij niet traceren, dus de oorzaak van het defect is niet bekend, nemen wij de deel vaan de veraantwordelijkheid.

Wij zullen dan voor u kosteloos het product herstellen, de extra (uit/inbouw) kosten zijn op de zijd van de klant.

WhatsApp chat